18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Alufóliába csavart kisfiú holtteste került elő a Dunából, az ügyben az Interpol is nyomoz

2023.08.31. 13:22
Az Interpol igyekszik azonosítani annak a halott fiúnak a személyazonosságát, akinek a holttestét alufóliába csavarva, egy kővel lesúlyozva találták meg a Dunában, írja a Paraméter a Stern napilap nyomán.

Jürgen Stock, az Interpol vezetője arról beszélt, fontos, hogy bizonyos információkat nyilvánosságra hozzanak, mert valaki tud valamit a fiúról.

„Akár emberkereskedelem, emberrablás vagy erőszak áldozata volt, készek vagyunk kihasználni az Interpol befolyását az azonosítására, és segíteni a nyomozást” – tette hozzá.

A nemzetközi rendőrségi szervezet tájékoztatása szerint egy 5-6 év körüli, 110 centiméter magas, kb. 15 kilogramm súlyú fiú holttestére bukkantak a folyóban, akinek a szeme színe kék, a haja barna, a vércsoportja pedig nullás.

A holttestre tavaly május 19-én találták a németországi Grossmehring városában, írja a Paraméter.

Azokat az állampolgárokat, akik „emlékeznek egy eltűnt gyermekre, akinek megjelenése vagy eltűnése az üggyel való lehetséges kapcsolatra utal”, arra kérik, hogy vegyék fel a kapcsolatot a német hatóságokkal.