Leárazott termékek miatt rohamozták meg a nyugdíjasok a Lidlt Szerbiában

2023.11.24. 15:06
A Black Friday „fekete péntek” időszakban a boltok világszerte kínálnak átlagon felüli árkedvezményeket a vásárlóknak. Az akciós termékek miatt Szerbia számos Lidl áruházában okozott kisebb káoszt a tömeg.

Mint írtuk, a „fekete péntek” időszakában átlagon felüli árkedvezményekhez és változatosabb termékekhez juthatunk hozzá. Bizonyos üzletekben egy teljes hónapra kiterjedő akciókkal várják a vásárlókat. 

Szerbiában a piroti Lidlben készítettek egy felvételt arról, hogy egy kisebb tömeg rohamozza meg az áruház leárazott termékeit. A Délhír portál beszámolója szerint a műszaki cikkekért küzdöttek a vásárlók. Az akciós készülékekhez végül csak az erősebb vevőknek sikerült hozzájutniuk.

A lap szerint a héten hasonló jelenetek zajlottak le több szerbiai Lidl áruházban. A második esetet a prokupljei Lidlben rögzítették. A vásárlók a leárazott csirkehúsért, és az átlagon felüli élelmiszerárak miatt rohamozták meg az üzletet. 

Ahogy korábban beszámoltunk róla, áprilisban szintén Szerbiában, a leskováci Lidlben estek egymásnak a nyugdíjasok egy Lidl áruházban. Néhányan még össze is verekedtek az akciós sertéslapocka miatt. Helyi sajtóinformációk szerint a vásárlók esernyők segítségével is harcoltak az olcsóbb húsért.