Al Pacino meglepő kijelentést tett a gyermeke anyjáról

2024.10.09. 13:40
A 84 éves Al Pacino egy interjúban nyilatkozott a kapcsolati állapotáról és a házasságról alkotott véleményéről. A színész azt is elmondta, hogy milyen a kapcsolata tavaly született fiának az anyjával, Noor Alfallahhal.

A hollywoodi legenda a People magazinnak adott interjújában tisztázta kapcsolati státuszát. Arra a kérdésre, hogy jelenleg párkapcsolatban él-e, a 84 éves Pacino – akinek 2023 júniusában született legkisebb fia – azt válaszolta:

Nem. Baráti kapcsolatban vagyunk. 

A színész egy újmemoárjában, a Sonny Boyban ír a párkapcsolatairól, valamint a házasságtól való idegenkedéséről, amelyet úgy nevezett, mint „jegy a fájdalomvonatra”. 

A házasságban csak fájdalom van? 

Al Pacino továbbfűzte gondolatát, és azt mondta, hogy szerinte „az egész egy jegy a fájdalomvonatra. Jegy vagy semmi. Elmész vagy nem mész? Nem, én itt maradok. Itt maradok az állomáson, nem szállok fel.  

Egy házasság lehet megfelelő. Csak én valamiért soha nem éreztem, hogy nekem valaha is az lett volna

– összegezte gondolatait. 

A színész párkapcsolatokról alkotott véleménye az évek alatt nem változott. „Imádok együtt élni valakivel, de végül úgyis attól függ, hogy kivel érzed jól magad. Ha valakivel együtt élsz, akkor egyfajta közösségként kell működnötök, máskülönben olyan, mintha csak egymás közösségét támadnátok. Szeretem, ha találok egy embert, akivel tudok kapcsolódni.” Al Pacinónak saját elmondása szerint mindenhol vannak barátai, és emiatt nagyon szerencsésnek érzi magát. 

Így jöttek össze 

Al Pacino 2022-ben találkozott először Alfallahhal, majd a következő évben már meg is született közös gyerekük. Márciusban Alfallah – aki többek között a The Apprentice realitysorozat (magyar megfelelője az Álommeló) producere volt – a Vogue Arabiának nyílt meg románcuk eredetéről. 

A 2010-es évek végén egy vacsorapartin ismerkedtek meg. „Azt gondoltam, hű, ez Al Pacino. Filmiskolába jártam, szóval tisztában voltam azzal, hogy ki ő” – emlékezett vissza. „Ő egy nagyon tehetséges és egyedi ember. De eszem ágában sem volt arra gondolni, hogy ó, ő lesz egyszer a fiam apja”.

Elmondása szerint a koronavírus-járvány hozta őket össze igazán. Alfallah elmondása szerint a színész a szomszédja, sakkoztak és filmeket néztek közösen, majd egyre több napot töltöttek együtt. „Olyan volt, mint egy filmiskola Al Pacinóval. Egyszerűen több lett belőle” – tette hozzá.

Bár egyes hírek arról számoltak be, hogy Al Pacino és Alfallah tavaly szeptemberben, néhány hónappal fiuk születése után szakítottak, a színész egyik ismerőse tagadta a szakítást, és azt mondta, hogy még mindig együtt vannak. Hozzátette, hogy a pár kidolgozott egy jogi megállapodást közös gyerekük felügyeletéről.