Berlusconi a tőkéseknek ajánlgatja az olasz titkárnőket

2003.09.24. 20:21
Olaszország az Egyesült Államok leghívebb barátja Silvio Berlusconi kormányfő szerint, aki a Wall Streeten, New Yorkban az amerikai befektetéseket ösztönözve és szorgalmazva kijelentette: az országban kormányzása alatt sokkal kevesebb lett a kommunista, viszont rengeteg a nevezetesség, gyönyörű a vidék és a titkárnők is szépek.
Az amerikai látogatáson tartózkodó olasz miniszterelnök most sem hagyta ki a lehetőségeket a politikai szellemeskedésre, még a komoly befektetők invitálásának tekintetében sem.

Érdemes befektetni

Érvelése szerint kormányzását megelőzően még 34 százalék szavazott a kommunistákra, de most már támogatóik aránya 16 százalékra esett vissza, s emellett Itália szép ország, szép titkárnőkkel.

Mussolini és a nyaralók

Az olasz kormányfő legutóbb néhány napja okozott belpolitikai botrány egy lapinterjújával. A miniszterelnök Mussolini fasiszta diktátort mentegette a brit Spectator című lapnak adott nyilatkozatában. "Mussolini soha nem gyilkolt meg senkit." "Mussolini valójában nyaralásra küldte a bebörtönzötteket" - mondta a lap kérdésére. A kormányfő szerint Szaddám Huszeinnel összevetve "Mussolini nem is olyan rossz".

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét