Segítség Haitinek: adományokat vár a Vöröskereszt

2010.01.13. 20:46

A Magyar Vöröskereszt, csatlakozva a Nemzetközi Vöröskereszt és Vörös Félhold Társaságok világméretű adomány-gyűjtő kampányához, közös segélyakciót hirdet a Haitit ért földrengés áldozatainak megsegítéséért. Az adományokat a segélyszervezet a mentési munkálatok finanszírozására és a lakosság élelmezésének és gyógyszerellátásának stabilizálásának támogatására fordítja.

Az pénzadományokat a Magyar Vöröskereszt a K&H Banknál vezetett 10405004-00026548-00000009 számú „Határon túli katasztrófa”
számlára várja, vagy országszerte bármelyik Vöröskereszt-iroda pénztárában befizethetők. A Magyar Vöröskereszt – a földrajzi távolságra tekintettel – kizárólag pénzadományokat vár a segítőkész lakosságtól!

Haitit kedden a Richter-skála szerinti 7,3 erősségű földrengés rázta meg. A természeti katasztrófa több mint kétmillió embert érintett.

A Nemzetközi Vöröskereszt helyi szervezetei azonnal reagálva a helyzetre, már megkezdték a segítségnyújtást, a Francia és Német Vöröskereszt egységei és segélyszállítmányai pedig már úton vannak a helyszínre.

A Magyar Vöröskereszt előre is hálás köszönetet mond mindazoknak, akik pénzadományukkal részt kívánnak venni a kárt szenvedett embertársaink megsegítésében.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport