Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Segítség Haitinek: adományokat vár a Vöröskereszt

2010.01.13. 20:46

A Magyar Vöröskereszt, csatlakozva a Nemzetközi Vöröskereszt és Vörös Félhold Társaságok világméretű adomány-gyűjtő kampányához, közös segélyakciót hirdet a Haitit ért földrengés áldozatainak megsegítéséért. Az adományokat a segélyszervezet a mentési munkálatok finanszírozására és a lakosság élelmezésének és gyógyszerellátásának stabilizálásának támogatására fordítja.

Az pénzadományokat a Magyar Vöröskereszt a K&H Banknál vezetett 10405004-00026548-00000009 számú „Határon túli katasztrófa”
számlára várja, vagy országszerte bármelyik Vöröskereszt-iroda pénztárában befizethetők. A Magyar Vöröskereszt – a földrajzi távolságra tekintettel – kizárólag pénzadományokat vár a segítőkész lakosságtól!

Haitit kedden a Richter-skála szerinti 7,3 erősségű földrengés rázta meg. A természeti katasztrófa több mint kétmillió embert érintett.

A Nemzetközi Vöröskereszt helyi szervezetei azonnal reagálva a helyzetre, már megkezdték a segítségnyújtást, a Francia és Német Vöröskereszt egységei és segélyszállítmányai pedig már úton vannak a helyszínre.

A Magyar Vöröskereszt előre is hálás köszönetet mond mindazoknak, akik pénzadományukkal részt kívánnak venni a kárt szenvedett embertársaink megsegítésében.