Zsolt
2 °C
18 °C

Barátnőjével pózol a címlapokon Sarkozy

2007.12.17. 12:55
Sarkozy új barátnőjével, Carla Bruni énekesnővel, volt topmodellel járt szombaton a Párizstól 40 kilométerre lévő Disneylandben, ahol mindketten pózoltak a fotósoknak. A hétfői lapok címlapon hozták a képeket. Az elnöki hivatal nem akart kommentálni.

Carla Bruni énekesnő Nicolas Sarkozy új barátnője. Az olasz származású egykori francia topmodellről és a francia államfőről a párizsi Disneylandben készült közös, megrendelt fotóval a címlapján jelent meg hétfőn több francia országos napilap. Az elnök barátnője látható például a Le Figaro című kormányközeli napilap címlapján, amely a Point de Vue szerdán megjelenő magazin címlapjáról készült fotót is közli belső oldalán. Ezen látható ugyanis először együtt a két híresség.

A Le Parisien részletesen beszámol arról, hogy Sarkozy és Bruni először mutatkozott együtt Disneylandben. Sarkozy-Bruni tündérmese a Disney-től című cikkében a baloldali Libération is megerősítette, hogy az elnök és az énekesnő egy pár.

Carla Bruni

A francia elnöki hivatal - Sarkozy októberi válásához hasonlóan - nem akarta kommentálni a hírt, de most nem csak a bulvárlapok tárgyaljak kész tényként, hogy Nicolas Sarkozy új barátnője Carla Bruni.

Christophe Barbier, az Express című politikai hetilap internetes oldalán elsőként jelentette be, hogy szerdán három magazinban jelennek majd meg fotók az elnökről és új barátnőjéről. A lap főszerkesztője a France Info hírrádióban elmondta, Carla Brunit régóta ismeri és az énekesnő személyesen megerősítette neki a hírt.

A pár beleegyezésével szombaton készült fotósorozat a Párizstól negyven kilométerre található Disneylandben. Az Express szerint tucatnyi odarendelt fotós előtt pózolt örömmel szombati kirándulásán Nicolas Sarkozy és Carla Bruni.

A párról a teljes Disney-sorozat a szerdán megjelenő Point de Vue című magazinban lesz látható. Ennek a lapnak nyilatkozott a közelmúltban az elnök édesanyja Cécilia Sarkozyről is, akitől fia októberben vált el.