Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Kipakolt Szaddám szeretője

2002.09.12. 10:18
A görög asszony, aki 30 év után szökött meg az iraki diktátor udvarából arról beszélt az ABC televíziónak, hogy Szaddám Husszein szívesen nézi ellenségei haláláról készült videókat, szeret "Heil Hitler" kiáltással pózolni a tükör előtt, festi a haját és sohasem olvas könyvet.
Pariszula Lampszosz saját állítása szerint harminc éven át volt Szaddám Husszein barátnője. Ahogy mondja, Szaddám szereti a whiskyt, Viagrát szed és szívesen nézi az ellenlábasai halálra kínzásáról készített videókat - adja hírül a BBC Magyar Adása.

Öt szeretőhöz már Viagra kell Szaddámnak is

A görög származású nő - aki még négy másik nővel osztozott Szaddám kegyein - az ABC televíziónak adott interjúban elmondta, hogy mielőtt beköltözött volna Szaddám Husszein egyik palotájába és az iraki vezető szeretője lett, férjét letartóztatták és minden vagyonukat elkobozták. Lampszosz asszony nyilatkozata szerint az iraki vezető festi a haját, semmilyen könyvet sem olvas és néha szeret "Heil Hitler"-üdvözléssel pózolni a tükör előtt.

A nő azt állítja: azért szökött el Irakból, mert tizenöt éves lányát Szaddám fia, Uday megerőszakolta, ám azt is hangúlyozta, hogy a negatívumok dacára Szaddám Husszein személyiségének van azért egy érzelmes, mi több gyöngéd oldala is.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!