Putyin így még nem örült Elton Johnnak

cover
2015.09.16. 19:07

Elton John azt állította kedden, hogy  Vlagyimir Putyin felhívta őt , miután találkozót kért tőle a melegek jogainak megvitatására, Putyin szóvivője azonban ezt az egészet tagadja.

írtuk cikkünkben, amit a Katona József Színház társulata elolvasott, majd bedobta a Hírszínház gépezetébe, hogy jelenet legyen belőle. 

Kálmán Eszter moduláris díszletéből ezúttal a Kreml falait állították össze: itt üldögél nekünk háttal Putyin (a fejformája alapján Dankó István), és neki dalol a kórus (Takátsy Péter, Rajkai Zoltán, Újlaki Dénes), miközben egy rejtélyes figura áll a sarokban. De inkább nézzük meg a jelenetet videón:

Putyin tagadja, hogy kapcsolatban áll Elton Johnnal

A Hírszínház a Katona József Színház és a Young and Rubicam közös projektje, amelynek keretében mindennap megnyitják az Indexet, elolvassák rajta a híreket, majd a nekik legjobban tetszőből csinálnak egy jelenetet, amit videóra vesznek.

Már csak két rész van hátra az Indexes Hírszínházból, de nem kell szomorkodni, szombaton ugyanis jön a Színházak Éjszakája, és ott is lesz Hírszínház, csak már élőben. Szombaton héttől és fél tíztől Instant címmel négyszer 15 percben állítanak színpadra egy-egy aktuális hírt a Katona színpadán. A minielőadásokat Ascher Tamás, Dömötör András, Máté Gábor és Székely Kriszta rendezi majd.