Hosszú évek óta próbáljuk visszahozni és erősíteni a magyar közéleti sajtóból szinte teljesen kikopó tárcanovella műfaját. A lap belsős munkatársai és a legkiválóbb hazai írók közül nagyon sokan vállalták azt a történelmi feladatot, hogy újra megszerethessük ezt a csodálatos műfajt.
MEGVESZEMMagyar szakács nyerte a világ legjobb fiatal séfjét kereső verseny elődöntőjét
Koppány Levente nyerte meg a S. Pellegrino Young Chef Awards közép-európai döntőjét hétfőn, Hamburgban.
Koppány Levente étele: szivárványos pisztráng turbolyával, erdei gombákkal és vadfokhagymával
A budapesti Salon étterem volt sous chef-je nemrég igazolt a Michelin-csillagos Costesbe, és a németországi elődöntőn egy szivárványos pisztránggal lett 10 versenyzőből a legjobb, így jövő tavasszal Milánóban ő képviselheti a régiót a 30 év alatti legjobb séfeket kereső versenyen.
A hétfői bravúrról kedden lesz részletesebb beszámolónk. Itt pedig a bejelentés pillanata látható: