Füstből kibontakozó lélekjelenlét: UMO.
Miért hordanak kalapot a szakácsok?
A gulyásleves példaértékű, érdemes szabadalmi oltalmat kérni rá.
Pierre ezúttal biztosra ment, pedig semmi sem biztos.
Mást ajánl a férfiaknak, az asszonyoknak és a gyermekeknek.
2023.02.12. 07:50 Módosítva: 2023-02-13 06:29:46
Van, ami nélkül nincs farsang, ezért belevetettük magunkat a porcukros, lekváros mennyországba.
Vendégünk Dalnoki Bence és Hamvas Zoltán – kis kitérővel Lyonból.
Kezdődik a világ leghíresebb szakácsversenye.
Jövő év végéig még marad a megszokottak szerinti kiszolgálás.
2022. december 26., 11:50
Tényleg elúszik a szerencse, ha újévkor halat eszünk?
2022. december 25., 17:03
Ilyen a Sauska Borászat tokaji birtokközpontja és modern üzeme.
A vendégünk Kaszás Kornél és Nádházi Norbert, a Michelin-csillagos Babel étterem séfje és sommelier-je.
2022.11.14. 18:00 Módosítva: 2022-11-15 20:09:18
Leolvasta az Orbán-rendszer leghatékonyabban alkalmazott bírálatelhárító technikáját.
Pierre beült a Laurel étterembe – és kóstolt.
David Beckham felesége furcsa kéréseivel borzolta a kedélyeket Sergio Ramosék esküvőjén.
Pierre is kint járt a Budai Gourmet Fesztiválon. Elmondja, mit látott, kóstolt.
Provence, Cannes, kabócák... és a konyha.
2022.05.15. 10:12 Módosítva: 2022-05-22 09:01:31
Az Index Sunday Brunch műsorának vendége a legfiatalabban Michelin-csillagot kapott magyar séf.
Puskás-Dallos Bogi és az Index Sunday Brunch műsorának vendége: Rácz Jenő séf.
Portré Bíró Lajos séfről.
A színésznő most először dolgozik együtt Mucsi Zoltánnal.
Varga Károly séf leírta, mit gondol, változtatás nélkül közöljük.
2021. december 20., 17:20
Meghirdették, hogy baj van, erre megtelt az étterem.
2021.12.18. 09:46 Módosítva: 2021-12-20 17:14:33
2021. november 17., 07:17
Két Michelin-csillag után Daniel Berlin most Budapesten épít konyhát.
A Michelin-csillagos gasztroszakember visszalépett a Bocuse d’Or hazai döntőjétől.
2021.08.29. 10:01 Módosítva: 2021-09-12 13:30:11
A séf szeptember másodikáig izgulhat, hogy étterme megtartja-e a Michelin-csillagot.
2021. augusztus 21., 13:58
Mi az értelme a televíziós gasztroműsoroknak?
2021.05.01. 12:25 Módosítva: 2021-10-03 21:51:22
Addig nyújtózkodhatom az ízzel, amíg a vendég tapasztalata elér – mondja a hazai koktélszakma mestere, Nagy Zoltán.
11 év után tért haza Márton Budapestre, és nyitott egy tajvani bisztrót. Pierre az idáig tartó útról kérdezi.
Az étteremlánc vitatott kampánnyal szeretné javítani a nemi arányokat a séfek között.
Minden pénzét beleforgatta a vállalkozásaiba, a lezárások miatt most ő is bajban van.
2020.10.15. 21:13 Módosítva: 2020-10-16 16:41:47
Egy makacs székely, Veres István a magyarok büszke szakácsa a Bocuse d'Or versenyen.
Tavaly februárban a valenciai Riff étteremben halt meg egy nő. Igazságügyi orvosszakértők megállapították: nem a gomba okozta a halálát.
2019. szeptember 24., 20:34
A magyar induló, Koppány Levente nyerte meg a világ legjobb 30 év alatti séfjét kereső verseny elődöntőjét, így Magyarország képviseli Közép-Európát a döntőn. Ott voltunk Hamburgban a fiatal szakáccsal meg a díjnyertes pisztrángjaival.
2019. szeptember 23., 20:15
Koppány Levente képviselheti Közép-Európát a milánói döntőn.
Koppány Levente, a Salon étterem sous chef-je is bejutott a S.Pellegrino Young Chef regionális döntőjébe. Palágyi Eszter zsűritag lesz.
A séfek átlagfizetése a legmagasabb, az üzletvezetőkét is meghaladhatja.
A Kossuth tér új épületében Wolf András cégei havi 2,6 millió forint bérleti díjat fizetnek.
Pohner Ádám a legfiatalabb séf a mezőnyben. Kagylókkal és csontos borjúkarajjal kell dolgoznia.
2018. december 14., 20:55
Huszár Krisztián séf mindenesetre otthagyta a helyet, mert Magyarországon egyelőre nem működik az ilyen étteremkoncepció.
Németh Ádám, a Konyhafőnök korábbi győztese szerint egyértelműen az előbbi. Elkísértük vásárolni és megkértük, mondja el, hogy mit és hogyan érdemes beszerezni.
2017.12.17. 13:54 Módosítva: 2017-12-18 07:30:11
2017. december 17., 13:12
Vendégváró sonkatekercs, illatos hússal rakott sült csirke, zsenge lencsével és roppanós tésztával, és a barackos csodaguba. Íme a mesterhármas gasztrocsoda, amivel lenyűgözheti vendégeit!
Több, mint háromezer versenyző közül jutott a legjobb húszba Sándor Rodrigo, aki mangalicát főzött a milánói döntőn. A zsűriben a világ legjobb séfjei ültek.
Főleg azért, mert nem éri meg üzletileg még kalauzt sem készíteni a zsidó konyháról.
2014. szeptember 3., 17:26
Élve megcsonkította az állatokat, a gondnok találta meg a tetemeket a Párizs melletti lakásban.
2013. december 17., 14:12
A troll brit szakács családjával töltötte volna a karácsonyt. Kirúgták, ezért bosszút esküdött.
Kim Dzsongil szakácsa évente 700 ezer dollárért vett konyakot Franciaországban, és ha kellett, átugott a vezérnek a pekingi McDonaldsba.
Andy Vajna kedvenc szakácsa Magyarországon főz 3 napig a producer kedvéért. A séf, ahogyan Amerikában, itt is a NOBU étteremlánc konyháját vezeti majd.
2012. december 11., 16:57
Sikerül-e lenyomni a nemzetközi zsűri torkán a bűvös kockát? Hogy megy a lángoshoz a kaviár? Első magyarként mindjárt a világdöntőben főz Széll Tamás, akit a szakácsversenyzés Schumacherje edz a lyoni fináléra.
2012. november 26., 17:33
A két Michelin-csillagos étterem tulaja, Thierry Dreapeau 10 000 eurót ajánl a megtalálónak.