Ez lett a Netflix minden idők harmadik legnézettebb sorozata

2022.12.07. 07:27
A Wednesday című sorozat lett a Netflix minden idők harmadik legnépszerűbb angol nyelvű tévésorozata 752,52 millió megtekintett órával.

A megtekintett órákat illetően élmezőnybe tört a Netflixen a Wednesday, ez lett minden idők harmadik legnézettebb angol nyelvű sorozata. Az első és második helyen a Stranger Things 4 és a Szörnyeteg: Jeffrey Dahmer-sztori áll – írja a Deadline.

Összehasonlításképpen: a Stranger Things 4 és a Jeffrey Dahmer-sztori is meghaladta az egymilliárd megtekintett órát a megjelenést követő 60 napon belül. Ezzel az ütemmel a Wednesday is hasonló mérföldkőhöz közeledik. 

A Netflix minden idők legnézettebb (nem angol nyelvű) sorozata a Squid GameAz első évadról készített kritikánkat ide kattintva tudja elolvasni.

A Netflix szerint a Wednesdayt mintegy 115 millió háztartásban nézték meg, és 89 országban az első helyen áll.

A Wednesday egyébként egy Addams Family spinoff, és november 23-án, egy szerdára eső napon mutatták be. A Tim Burton rendezte sorozatot újoncként is élvezni lehet, nem szükséges előtudás hozzá. A sorozatról az Index is írt kritikát, amelyet ide kattintva érhet el.