Szinkronhangnak állt Krúbi

2024.01.10. 11:53
A magyar előadó a Toy Story megalkotóinak egy új alkotásában feltűnő egyik karakternek kölcsönözte a hangját, DJ Doggie Dognak.

Krúbi a tavalyi fesztiválszezon alatt vált a leginkább közbeszéd tárgyává az új műsorának köszönhetően, miután előbb a Balaton-parton, majd a szigetes fellépésén skandálták több ezren, hogy „mocskos Fidesz”. Az előadó ugyanakkor újabb vizekre evezett, mivel az ADS Service szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint a Toy Story és az Óriásláb alkotóinak ötlete alapján készült Legeslegjobb barátok című film egyik karakterének adta a magyar szinkronhangját, ez az első ilyen munkája. 

Mint kiemelték, az előadó a február 15-én a hazai mozikban debütáló alkotásban DJ Doggie Dogot szólaltatja meg, egy elhagyott plüssfigurát, aki menő rapper szeretne lenni, de nincs hozzá hátszele. A francia–belga–spanyol koprodukcióban készült Legeslegjobb barátok (The Inseparables) tavaly a világ legnagyobb animációs fesztiválján, az Annecy-i Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon debütált 

A közlemény szerint a Jérémie Derguson által készített családi mozi New Yorkban játszódik, ahol esténként a Central Park régi színháztermében kialszanak a fények, a bábok pedig életre kelnek.

Köztük van Don is, aki belefáradt abba, hogy nap mint nap bolondot játszik. Arról álmodik, hogy egyszer igazi hős lesz, ezért kimerészkedik a nagyvilágba, hogy önálló életet éljen. Útközben találkozik DJ Doggie Doggal, egy elhagyott plüssállattal, aki világhírű rapper szeretne lenni. Találkozásukkal egy hatalmas kaland veszi kezdetét New York szívében, hogy a bábfigura és plüssállat barátja valóra váltsák álmaikat

– fogalmazták meg.