Meglepő okból távozik a zenekarból az Imagine Dragons dobosa

2024.08.22. 17:18
Lezárul egy korszak az Imagine Dragons zenekar életében, ugyanis dobosuk, Daniel Platzman augusztus 21-én bejelentette távozását. A hátterében azonban nem belső ellentétek állnak.

Többé nem Daniel Platzman szolgáltatja majd a ritmus az egyik leghíresebb pop-rock zenekar koncertjein. A dobos 2011 óta tagja az Imagine Dragonsnak, most azonban véget ér a közös pályafutás. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki fogja helyettesíteni.

Az NME szúrta ki, hogy Platzman egy rövid Instagram-posztban jelentette be távozását, amelyet aztán a zenekar a hivatalos oldalán is megerősített, arról azonban nem szólnak a hírek, hogy ki ül majd a dobok mögé a továbbiakban.

Egy korszak lezárul

Platzman távozásának hátterében nem valami belső konfliktus vagy esetleges egészségügyi probléma áll, csupán a zeneszerzésre és a filmzenék írására szeretne koncentrálni a továbbiakban.

Több mint egy évtizedig tartó hihetetlen utazás után távozom a csodálatos zenekarból, az Imagine Dragonsból. Nagyon hálás vagyok nektek, rajongóknak, amiért megingathatatlanul támogattatok, és hogy megoszthattuk egymással a zene örömét

– írta a zenész.

Platzman a zenekar öt albumán dobolt, legújabb lemezükön azonban már nem szerepelt.