Rajongóknál kalapozik az Iron Sky 2

2013.07.09. 13:50

Rajongóktól szedné össze költségvetése egy részét az Iron Sky 2. A film készítői azt mondják, hogy nem könyöradományra várnak, csak arról van szó, hogy így a rendező sokkal szabadabban dolgozhatna filmjén, ami ugye egy Holdról leskelődő náci inváziós sci-fi esetében nem utolsó szempont.

Az Iron Sky első részénél ezzel a módszerrel több mint egymillió dollárt gyűjtöttek a 10 millió dolláros költségvetéshez. A folytatás ennél is nagyobb mutatvány lesz. A rendező, Timo Vuorensola most még több rajongói támogatást akar, mert a költségvetés ezúttal 15 millió dollár lesz. A gyűjtés jó a fanoknak is, mert ezzel biztossá válik, hogy a filmnek lesz folytatása, de a stábnak is jó, ugyanezen okokból.

04

A producer, Tero Kaukomaa elmondta, hogy biztosan megmaradnak ezen a vonalon, mert így szinte szellemi korlátozás nélkül dolgozhatnak és tehetnek eleget a rajongók elvárásainak. Várhatóan 2015-ben kezdik el forgatni a folytatást. Az első részből ismert színészek, Udo Kier és Staphanie Paul már leszerződtek, szóval csak adakozni és várni kell.