Pocsék filmeket néznek a magyarok

2013.08.05. 14:26

A magyarok múlt hétvégén leginkább a Hupikék törpikék folytatásra voltak kíváncsiak:  a hőségben 36 ezren döntöttek úgy, hogy strandolás helyett vagy mellett moziba mennek és a törpöket nézik meg. A második helyre a Farkas került, ami szerintünk pocsék film, de ez nem akadályozott meg újabb 18 ezer embert, hogy megnézze. Ezzel Magyarországon már összesen 66 ezren látták a filmet, ami itthon 94 millió forint bevételt hozott eddig.

Farkas - 1. szinkronos előzetes

Adam Sandler legújabb vígjátéka, a Nagyfiúk 2 (kritikánk, ami óvva int attól, hogy megnézzék, itt olvasható, a Sandler-életműről pedig itt írtunk) végzett a harmadik helyen, ezt a filmet már 134 ezren látták itthon. Újabb bizonyíték arra, hogy a fingós-böfögős poénoknak mindig lesz közönsége. Mark Wallberg új filmje, a Pain and Gain végzett a negyedik helyen (kritikánk itt), Michael Bay akciómoziját 13 ezren látták a magyarországi bemutatót követő héten.

A Gru 2 továbbra is tartja magát a Top 10-ben, most az ötödik helyen végzett, összesen pedig már több mint 269 ezren látták. A Top 10-be befért még a Női szervek címá Sandra Bullock-film, a Tűzgyűrű, a Szemfényvesztők, a Szörny Egyetem és a Red 2. Utóbbit csak most csürtötökön fogják bemutatni itthon, de 2698 néző már az elővetítéseken láthatta, ezzel a film a hétvégi toplista 10. helyére került.