Új videó a Transformers 4-ről

2013.08.16. 13:28

Az emberiséget anyatigrisként védő Autobotok szerelmesei már jó pár dolgot tudhatnak a közelgő negyedik Transformers filmről, de most újabb hírek érkeztek. A szereposztásról eddig is tudtuk, hogy olyan nevek lesznek a stáblistán, mint a főhős apját alakító Mark Wahlberg, a főhőst játszó Jack Reynor, Stanley Tucci, az aktuális jó nő, Nicola Peltz és a nagy ellenség, Kelsey Grammer. Újdonság, hogy most Victoria Summer is csatlakozott a csapathoz.

Michael Bay rendező-producer elárulta, hogy a 2014 nyarán mozikba kerülő film egy „pokoli vadászat” lesz. A film költségvetéséről még ennél is ködösebbek az információk. Mark Wahlberg szerint ez lesz a legnagyobb költségvetésű Transformersé-film. Ezzel szemben a rendező korábban még azt mondta, hogy nagyjából 30 millió dollárral lesz olcsóbb, mint a széria harmadik része. Abban azért biztosak lehetünk, hogy robbanásban és számítógéppel animált világrombolásban nem lesz hiány.

Az új Autobotokról is kikerült egy  videó, de mivel a való életben egy kamion nehezen tud átváltozni Optimus fővezérré, így csak fényesre polírozott tuning verdákat láthatunk. A premier 2014. június 27-én lesz.

Transformers 4 Autobot betekintés