Imádjuk a Thort és az Éhezők viadalát

2013.11.25. 16:40

Az Éhezők viadala 2: Futótűz, a Thor második része és a nyugdíjas Másnaposok, a Last Vegas volt a három legnézettebb film hétvégén a magyar mozikban. A Futótűzre közel 70 ezren voltak kíváncsiak Magyarországon, a film az első hétvégén majdnem 100 millió forintos bevételt hozott. Nemcsak itthon sikeres, Amerikában ez a film produkálta minden idők legjobb novemberi nyitását.

A magyar lista második helyén a múlt héten bemutatott Thor 2 áll, 31 ezren nézték meg ezen a hétvégén, összesen pedig 117 ezren látták. A film, amiért az Index finoman szólva sem lelkesedett, már több mint 170 millió forintos bevételnél jár Magyarországon.

Az éhezők viadala 2 : Futótűz

A Last Vegas, amiben Robert De Niro, Morgan Freeman, Michael Doulgas és Kevin Kline csinálják körülbelül ugyanazt, mint a Másnaposok-sorozat harminc évvel fiatalabb szereplői, ezen a hétvégén közel 20 ezer, összesen pedig 160 ezer nézőt vonzott. (Szerintünk ez is rossz volt.) Ennél sokkal kevesebb embert érdekelt Ridley Scott bukása, A jogász, amire hétvégén 9 ezren, összesen 29 ezren voltak kíváncsiak. (Igen, csak fikázni tudunk, ez sem tetszett.)

De hogy egy olyan filmet is említsünk, ami szerintünk is jó volt, a Phillips kapitányt 5 ezer ember látta hétvégén, összesen pedig 42 ezer. Ezzel ez a film lett a hatodik a hétvégi mozis toplistán.