Nem versenyben halt meg Walker

2013.12.03. 08:29

A nyomozók kizárták, hogy egy másik autónak is köze lett volna a Halálos iramban-filmek sztárjának, Paul Walkernek a halálához – közölte hétfőn rendőrségi forrásokra hivatkozva a CNN.

A nyomozók utánajártak annak a telefonon kapott fülesnek, miszerint gyorsulási verseny okozhatta a tragédiát, és hogy egy másik autó is a helyszínen lehetett, amikor a 2005-ös Porsche Carrera GT lámpaoszlopnak csapódott és kigyulladt. A vizsgálat bizonyíték híján kizárta ezt az elméletet.

A Porschét állítólag Walker barátja és autóversenyző társa, Roger Rodas vezette, ám ezt hivatalos források nem erősítették meg. Az viszont már biztos, hogy a Porsche túllépte a megengedett sebességet. A lámpaoszlopon, aminek nekicsapódott, egy 45 mérföldes (72 kilométeres) sebességkorlátot jelző tábla volt. 

Walkerék szombaton egy Santa Clarita-i üzleti park területén haltak meg, Hollywoodtól 50 kilométernyire északra. Az utat, amelyen a baleset bekövetkezett, gyakran használják versenyekre. A két felismerhetetlenségig összeégett holttest személyazonosságát hivatalosan még nem tudták megállapítani. A halottkém kedden többek között a fogászati kezelési naplókra támaszkodva próbálja megállapítani, hogy ki ült a volánnál, és ki az utasülésen.

Paul Walker Brian O'Connor karakterét játszotta a Halálos iramban-filmekben, Vin Diesel és Michelle Rodriguez mellett ő volt a sorozat egyik főszereplője. Éppen a hetedik Halálos iramban-filmen dolgozott. A Universal egyelőre nem akarta kommentálni az értesülést, de úgy tűnik, hogy Paul Walker halála ellenére is a mozikba kerül a film, csak a tervezettnél később. A produkció nagy részét már leforgatták, egy nagyobb forgatás lett volna még hátra Abu-Dzabiban. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport