Egyszerre forog a Batman vs. Superman és az Igazság Ligája?

2014.01.14. 13:59

Nagyon úgy néz ki, hogy a Warner minden követ megmozgat, hogy gyorsan utolérje a Marvel-Disney párost a szuperhősbizniszben. A hírek szerint a Batman vs. Superman-film befejeztével kezdik el rögtön forgatni az Igazság Ligája-mozit is, ami nagyjából ugyanaz, mint a Bosszúállók csak a DC karaktereivel.

Azt már tudni lehet, hogy Batman és Superman mellett a Csodanő is feltűnik majd, de egyre több pletykát hallani Aquaman és a Zöld Lámpás szerepléséről is, akik a film legvégén kapnak rövid szerepet. Sokak szerint Zöld Lámpást nem más játssza majd, mint Dwayne "The Rock" Johnson, vagyis Ryan Reynolds kimaradhat a buliból. Ehhez azonban nem feltétlenül szükséges teljesen elhatárolódni a katasztrofális Zöld Lámpás-filmtől, hiszen a képregényben Hal Jordan mellett többen is viselték már azt a bizonyos gyűrűt, például John Stewart, akinek karaktere történetesen feketebőrű.

Egy másik igen meglepő név Josh Holloway, vagyis Sawyer a Lostból, akit szintén összefüggésbe hoztak a filmmel, és sokak szerint rendkívül hasonlít a képregénybeli Aquamanre. Bármi is lesz, a Warner egyre elkeseredettebben próbálja követni a Disney-Marvel sikerét, miközben még arra sem hagy időt, hogy rendesen megismertesse a szereplőket a képregényekben nem túl jártas nézőkkel. Arról már nem is beszélve, hogy Zack Snydernek így sins túl könnyű a dolga, hiszen Ben Affleck személyében új Batmannel kell dolgozni, a mostani Superman pedig mindössze egy filmet kapott eddig.

És vajon mi lesz az egyébként remek Zöld íjász-tévésorozattal, és az onnan kibújó Flash-szériával? Ugyanis mindketten az Igazság Ligájának a tagjai a képregényekben.