Drakula is gonosz lesz a Bosszúállókban

2014.03.03. 12:21

James Spader után megvan a Bosszúállók: Ultron kora másik főgonosza, aki nem más, mint Wolfgang von Strucker. A porosz báró szerepét egy német színészre osztották, és mivel Michael Fassbender már Magnetót játssza az X-Menben, Christoph Waltz pedig a Zöld darázs után inkább kerüli a témát, Thomas Kretschmannra esett a választás. Róla annyit érdemes tudni, hogy 2012 és 2013 között kétszer szerepelt valamilyen Drakula-franchise-ban, először a Drakula 3D-ben alakította a címszerepet, majd a Drakula tévésorozatban Abraham Van Helsing karakterét.

A színész több filmre is érvényes szerződést írt alá a stúdióval, vagyis Von Strucker báró minden bizonnyal visszatér az Ultron köré épülő Bosszúállók 2 után is. A képregényekben von Strucker náci tiszt volt, majd a Hydra terrorszervezet vezetője, a Shield és a szabad világ ellensége. Még a második világháborúban harcolt Amerika Kapitánnyal és Nick Furyvel a Vörös Koponya szövetségeseként, végül egy vírusnak köszönhetően lelassult az öregedése, hogy még a 21. században is a régi náci eszmék alapján próbálja leigázni a Földet. Szóval tökéletes lehet a későbbi Amerika Kapitány-filmekhez, amik már nem a szovjet vonalon haladnak, mint A tél katonája.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?