Lena Dunham pasija lehet Han Solo fia

2014.05.13. 11:43

Azzal, hogy nemrég nyilvánosságra hozták a Star Wars 7 szereplőgárdáját, természetesen nem szüntek meg a találgatások a szereposztással kapcsolatban. Az ugye már hivatalos, hogy a régi trilógia főszereplői, Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher mellett a Csubakkát alakító Peter Mayhew-t, a C3PO páncéljában izzadó Anthony Daniels és a törpe színész Kenny Baker (R2D2) is játszani fog az új részben.

Rajtuk kívül egy sor fiatal színész is szerepet kapott a folytatásban, Oscar Isaac (Drive, Álomháború, Robin Hood),  Daisy Ridley (A néma szemtanú),  Domhnall Gleeson (Harry Potter 7, Dredd) és  Adam Driver, akit láttunk a Lincolnban, de főleg azért ismert, mert ő játssza Lena Dunham pasiját a Csajokban

kep

Eddig valahogy egyértelmű volt, hogy a nem éppen klasszikus férfiszépség Driver a sötét oldalt fogja erősíteni, a legtöbb helyen, mint a következő Sith Nagyúrról cikkeztek róla. Most viszont elterjedt a pletyka, hogy Driver egészen más szerepet kap, ő lesz Han Solo és Leia hercegnő fia. Így aztán a sajtó máris az elemezgeti, hogy Driver mennyire hasonlít Harrison Fordra és Carrie Fisherre.