Már 40 millióan látták az új Star Wars-trailert

2014.12.01. 14:56

72 óra alatt több, mint 40 millió kiéhezett Csillagok háborúja-rajongó nézte meg csak a Youtube-on a Star Wars 7 másfél perces teaser trailerét, ami péntek délután felrobbantotta az internetet, írja a Hollywood Reporter.

Összehasonlításképp: A szürke 50 árnyalata-trailer négy nap alatt hozott össze 36,4 Youtube-kattintást, a Bosszúállók: Ultron kora pedig öt nap alatt jutott el 50 millió letöltésig.

A kattintásáradat persze fanyalgásáradattal is járt. A kommentelők milliói már most kutyázzák J. J. Abrams 2015 decemberében mozikba kerülő folytatását, mivel abban szerepel

lightsaber reveal.0.gif
Fotó: Lucasfilm Ltd.

Van, aki persze inkább annak örül, hogy végre jó kezekbe került a Star Wars-franchise, hiszen a megalomán George Lucas csak elbarmolta volna a hetedik részt egy rakás fölösleges effekttel. Például így:

Ilyen lenne az új Star Wars, ha Lucas rendezte volna

Az elmúlt három nap alatt valószínűleg több mém készült a Star Wars 7 eddigi másfél percéről, mint amennyi az előző hat epizódról összesen, így Abrams és a Disney reklámkampánya tökéletesen elérte a célját. Ráadásul szerintem a fekete öves foteltrolloknak és mémgyáros fikagépeknek egyáltalán nincs igaza. A kereszteslovagos Sith kard igenis macsó, a kötelékben repülő X-Wingeknél pedig csak egyetlen rész volt lélegzetelállítóbb a trailerben: a jó öreg Millennium Falcon repülése.

Persze már ennek a jelenetnek is elkészült a fergeteges paródiája:

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás