Törtetők-film forgott az Aranyglóbusz-gálán

2015.01.12. 12:33

Idén nyáron jön a nyolc évadot megélt Törtetők moziváltozata, amihez Doug Ellin, a film író-rendezője és az eredeti tévésorozat atyja még gyorsan a hétvégi Aranyglóbusz-díjátadón is felvett néhány vörös szőnyeges jelenetet, megspórolva az utóforgatást. A széria sztárjai közül Jeremy Piven, Al Roker, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Kevin Connolly, Emmanuelle Chriqui és Jerry Ferrara is szerepelt a jelenetben.

entourage-golden-globes
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images

Aki esetleg nem ismerné az Aranyglóbusz-díjas sorozatot: Mark Wahlberg ötletgazda producerként jegyzi, mivel a fő történetszál az ő hollywoodi élményein alapszik, csak itt Adrian Grenier alakítja a feltörekvő, fiatal A kategóriás színészt, Vincent Chase-t, aki gyerekkori barátaival és szintén színész testvérével akarja megváltani a világot Los Angelesben.

A metapoén kedvéért egyébként maga Wahlberg is felbukkant párszor a sorozatban, önmagát alakítva. A sztár és az elnyomott, kevésbé nagy sztár testvér viszonya pedig egy az egyben Mark és Donnie Wahlberg, illetve a sorozatban főszerepet játszó Kevin Dillon és híres fivére, Matt Dillon kapcsolatát idézi.

A filmnek kijött már az első előzetese is, ilyen lesz:

Entourage - Official Teaser Trailer [HD]

(via Variety)