Michael Bay megint felrobbant mindent

2015.07.29. 14:29

Örülhetnek A hivatal rajongói: John Krasinski is szerepel Michael Bay legújabb filmjében, a 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghaziban, ami hat Líbiában harcoló amerikai katonáról szól, írja a Geektyrant. Ők annak a kommandós alakulatnak a tagjai, akiket titkos bevetésre küldenek, miután egy fogolytábor elleni rajtaütéskor meghal a Líbiában szolgálatot teljesítő amerikai nagykövet. A trailer egész ígéretes:

Itt van az új Michael Bay trailere

Amerikában jövő januárban, itthon pedig majd csak február 4-én derül ki, jobb lett-e a 13 Hours a Transformers-filmeknél, vagy rosszabb.

Indexes kollégánk egyébkén járt a film máltai forgatási helyszínén is, ahol meglepődve tapasztalta, hogy a Líbiában játszódó jelenetekhez olyan egyiptomi divatot követő ruhákat adtak a statisztákra, amilyeneket valójában nem is hordanak az emberek Líbiában.

Fotó: Földes András / Index

Tudósítónkat  meg is zavarta a valóságsíkok összecsúszása, és nemcsak azért, mert pár méterre állt mellette Michael Bay:

Egyamerikai stáb megépítette a háború dúlta Líbiát Máltán, európai statiszták játsszák az arabtömeget, miközben azok az emberek, akik valóban átélték, milyen a háború dúlta Líbia, az árnyékban röhögcséltek.