Itt egy vicces trailer a Deadpool traileréhez

2015.08.04. 10:25

Ryan Reynolds ugyan megbukott Zöld Lámpásként a Warnernél, a konkurens Fox stúdiót viszont évek óta nyüstöli az önálló Deadpool-mozifilm miatt. Olyannyira, hogy tavaly ilyenkor önerőből leforgatott a haverjaival egy CGI trailert is a még el sem készült filmhez, ezzel is jelezve, mennyire szívügye a2009-es Farkas-mozifilmben elrontott karakter. A terve sikerült, 2016-ban jön a régóta várt Deadpool mozifilm, Ryan Reynolds pedig már egy trailert is csinált az augusztus 4-én debütáló, igazi előzeteshez:

Deadpool - Trailer a trailerhez

De ki ez a Deadpool? És miért ragaszkodik hozzá ennyire egy Ryan Reynolds-kaliberű sztár?

Egyrészt mert ma a képregényadaptációk a legnagyobb kasszarobbantó filmek, másrészt mert Deadpool az egyik legőrültebb karakter a Marvel-univerzumban.

Az eredeti képregényben, ahol ugyanúgy a kanadai kormány titkos katonai kíséreteinek eredményeképp kapott szuperképességeket, ahogy Farkas (tudjuk, Rozsomák!), és pont azért hordott maszkot, mert a kísérletek miatt rondább lett, mint egy kiütéses arcú zombi. Deadpool egyébként önként csatlakozott az X-fegyver programhoz, mivel az orvosok gyógyíthatatlan rákot és súlyos elmebajt állapítottak meg nála. Idővel a harcművészetek és a szamurájkard mestere lett, de betegesen vonzódik az otromba puskákhoz és viccekhez is.

Fotó: Marvel Comics

Deadpoolról sosem lehetett igazán eldönteni, hogy valódi álarcos szuperhős, pénzért bármilyen munkát elvégző zsoldos, vagy egy Joker-szerű, őrült mesterbűnöző. Ráadásul ő az egyik olyan karakter a Marvel-univerzumban, aki tökéletesen tisztában van vele, hogy csak egy Marvel-képregényhős a Marvel-képregényekben. Sőt, néha ki is szól az olvasóknak ezügyben valami vicceset. (via MTV)