Hellboy is bekerült az új Harry Potter-filmbe

2015.10.09. 09:18 Módosítva: 2015.10.09. 09:36
Ron Perlman is benne lesz a 2016-ra tervezett Legendás állatok és megfigyelésük című Harry Potter-mozifilmben.

Colin Farrell és Jon Voight után újabb nagy nevet igazolt le a Warner stúdió a Harry Potter spin offhoz: Ron Perlman is benne lesz a Legendás állatok és megfigyelésükben

egy ronda goblinként!

A film J. K. Rowling azonos című könyvecskéje alapján készül, amit úgy állított össze a brit írónő, mintha Harry Potter fergeteges stílusú firkákkal és széljegyzetekkel ellátott szörnyismereti tankönyvét vennénk a kezünkbe.

Mivel a Legendás állatok képzeletbeli írója tényleg nagyon jó stílusban foglalja össze a varázslóvilág történelmét, a kötet bestiáriumában leírt mikrosztorik pedig pont ideálisak egy Szellemirtók- vagy Men In Black-stílusú trilógiához, tényleg csak idő kérdése volt, mikor készül belőle filmváltozat.

A konkrét sztoriról viszont egyelőre csak annyit tudni, hogy egy Newton Scamander nevű varázsló (a Legendás állatok írója az eredeti kiadásban), akit a filmben Eddie Redmayne alakít 70 évvel a Harry Potter és a Bölcsek Köve eseményei előtt keveredik mindenféle izgalmas kalandokba, miközben anyagot gyűjt a tankönyvhöz. Valószínűleg úgy, hogy csapatnyi egymást heccelő, elcsapott mágussal és a nyakukba ültetett mágiaügyi minisztériumi bürokratákkal karöltve fejt meg ezeréves titkokat a London alatti csatornarendszerben vagy egy középkori alkimista kriptájában, miközben egy elszabadult, dühös sárkány épp lángba akarja borítani a muglik városait.

Perlman, Colin Farrell, Jon Voight és Eddie Redmayne mellett Katherine Waterston, Dan Fogler, Ezra Miller, Alison Sudol, Gemma Chan és Carmen Ejogo is szerepelni fog a filmben. Premier: 2016 november. (via Geektyrant)