Pornós exe perli Charlie Sheent

2015.12.04. 13:33

Beperli Charlie Sheent volt jegyese, Scottine Ross pornószínész, írja a Variety. Ross azért perli Sheent, mert nem mondta el neki 2013-ban az első szexuális aktusuk előtt, hogy HIV-fertőzött, ez pedig súlyos lelki traumát okozott neki, illetve bántalmazás miatt is felelősségre vonná a színészt. Sheen ügyvédei megpróbáltak Ross-szal peren kívül megegyezni, aminek értelmében 1 millió dollárt kapott volna, illetve 5% részesedést a Nyugi, Charlie! c. sorozatból származó haszonból, de ez neki nem kellett.

A nő állítása szerint kapcsolatuk elején legalább öt alkalommal szexeltek, mielőtt megtalálta volna Sheen HIV-gyógyszereit. Ross ügyvédje szerint védence biztosan nem kezdett volna szexuális kapcsolatba a színésszel, ha tudja, hogy HIV-fertőzött. A perdokumentumokból az is kiderül, hogy első találkozásukkor Sheen 10 ezer dollárt fizetett Rossnak, hogy közösüljenek, de később egymásba estek.

Miután Ross tudomást szerzett a betegségről állítása szerint azt hitte, hogy hosszú távra tervez vele a színész, ezért próbált olyan gyógyszert találni, ami meggátolja, hogy védekezés nélküli szex esetén átterjedjen rá is a vírus.

A vád szerint Sheen rendszeresen inzultálta fizikailag a jegyesét, egy alkalommal fojtogatni kezdte, illetve megfenyegette, hogy összerugdossa, ha nem veteti el a gyerekét. Végül Ross az abortusz mellett döntött. Szerepel még az is, hogy Sheen sokszor erőszakkal kényszerítette arra Rosst, hogy ne tudja elhagyni a házat.

Végül Sheen 2014-ben egy SMS-ben szakított vele, ami hatalmas lelki traumát okozott neki és még az öngyilkossággal is megpróbálkozott. Szerinte emiatt kell neki máig gyógyszerezni magát és szakemberekhez járnia.

Charlie Sheen egy hónapja jelentette be a Today c. műsorban, hogy évek óta HIV-fertőzött. Azért döntött a vallomás mellett, mert évekig súlyos milliókat veszített a titkát ismerő, majd őt zsaroló ismerősei miatt. Végül komolyan fogyni kezdett a pénze, ezért döntött a nyilvánosság mellett.