Johnny Depp bizarr videóban kért elnézést a kutyacsempészős balhéért

2016.04.19. 07:05

Johnny Depp és ifjú felesége, Amber Heard videóüzenetben kértek bocsánatot az egész világtól, amiért tavaly becsempészték Ausztráliába Depp két kutyáját – írja a Guardian.

Depp és Amber Heard videón kért bocsánatot a kutyabalhé miatt

A két yorkshire terrier, Boo és Pistol azért hiányzott 2015-ben a sztárnak, mert az otthonától távol, az ausztrál tengerparton forgatta A Karib-tenger kalózai 5-öt. A repülőn magával vitt kutyákat viszont el elfelejtett bejelenteni az ebügyben igen szigorú ausztrál hatóságoknál. 

Az állatoknak ugyanis az ottani törvények szerint egy darabig karanténban kellett volna lenniük a repülőút után, hogy ne vigyenek be semmilyen lappangó betegséget az országba. Az ausztrál kormány ultimátumot adott Deppnek: vigye vissza az Egyesült Államokból titokban az országba hozott kutyáit, máskülönben mindkettőt elaltatják.

Depp ezután kitalálta, hogy a magánrepülőn magával vitt terriereket valójában nem is ő, hanem a felesége, Amber Heard vitte be Ausztráliába, aki ezért tavaly ősszel tíz év börtönt vagy 100 ezer ausztrál dollárnyi (azaz 21 millió forint) pénzbírságot is kaphatott volna.

Download
Fotó: Kambajasi Sidzuo / MTI/AP

Külön érdekesség, hogy az illegális bevándorló Boo és Pistol le sem bukott volna, ha nincs az a két túlbuzgó kutyakozmetikus, akik arról posztolgattak a céges Facebook-oldalukon, hogy milyen menő dolog Deppék ebeit fazonírozni.

Ez a videó Depp eddigi legjobb produkciója

A szívhez szóló bocsánatkérő videó hétfőn bukkant fel és söpört végig azonnal az interneten. A két sztár külön kihangsúlyozta, hogy Ausztrália mennyire csodálatos hely, és milyen fontos, hogy a természeti értékeit mindenki megóvja – például azzal, hogy nem visz be oda kutyát orvosi ellenőrzés nélkül, ahogy ők tették.

Természetesen a trollok azonnal rávetették magukat a furcsa fejet vágó Deppre és a pár nap múlva 30 éves színésznőre, és elöntötték a netet a bocsánatkérős Depp-mémek. Mint például ez a kamu werkvideó:

Vagy a Twitter-üzenetáradat, amely szerint a lejtőre került és egyre unalmasabb Depp élete alakítását nyújtotta a bocsánatkérős videón.