Egyelőre mégsem kér pénzt Johnny Depptől Amber Heard

2016.06.15. 11:16

Minden napra jut valami fordulat a Johnny Depp - Amber Heard történetben, a hétvégén például rendőrt kellett hívni Johnny Depp házához, mivel a színész emberei el akartak vinni néhány bútort a közös otthonukból. Jelenleg ugyanis ideiglenes távolságtartási végzés van érvényben Johnny Depp ellen, és a napokban lesz a tárgyalás, amin ezt véglegesíthetik.

Kedd este azonban újabb fordulat állt be az ügyben: Heard ugyanis nem csak távolságtartást, de tartásdíjat is szeretett volna férjétől a válóper idejére, most azonban ezt az igényét visszavonta. Elmondta, ezt az igényt csak rutinból nyújtotta be, mert azt gondolta így szokás, de ezért sokan pénzéhesnek állították be a sajtóban, ezért ezt most visszavonja. Mint mondja főleg azért, mert eltereli a figyelmet a számára sokkal fontosabb dologról, a nők elleni erőszakról.

Heard elmondásai alapján Depp nagyjából 30 millió dollárt keresett tavaly, ami alapján a bíróság olyan havi egymillió dolláros tartásdíjat ítélt volna meg ideiglenesen, erről mondott most le a színésznő. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy Heard korántsem mondott le teljesen a tartásdíjról: továbbra is igényt tart arra a válás után, csak meg szeretné várni, amíg a távolságtartási végzést véglegesítik.

Heard-öt miután közzétette a sebesüléseit tartalmazó fotókat az internetet - állítása szerint Depp sokszor hozzávágott dolgokat és meg is ütötte, - sokan vádolták azzal, hogy csak pénz akar kicsikarni férjétől. Ezért döntött most úgy, hogy egy időre visszavonja tartásdíj iránti kérelmét.

Amber Heard sérüléssel az arcán
Amber Heard sérüléssel az arcán
Fotó: Staff / Reuters

Depp egyelőre nem szólalt meg az ügyben, jelenleg saját szigetén tartózkodik a Bahamákon. Az üggyel mi is részletesen foglalkozunk ebben a cikkünkben

Ne maradjon le semmiről!