Johnny Depp nem akarja megmondani, mennyit keres

2016.07.21. 15:47

Johnny Depp Hajlandó lenne átadni bevételi kimutatásait elidegenedett feleségének, Amber Heard-nak, amennyiben a színésznő bizalmasan kezeli az adatokat. Heard azonban határozottan visszautasította, hogy aláírjon egy titoktartási megállapodást, így a válás továbbra sem halad előre.

Depp ügyvédje azt hangsúlyozza, hogy Depp természetesen minden papírt és adatot elérhetővé tesz, amire a válás során feleségének szüksége lehet, de ő azonban szeretné, ha ezek az adatok utána semmilyen módon sem lennének nyilvánosak. Depp egyébként már a bíróságnál is kérvényezte, hogy ne legyenek nyilvánosak a válásával kapcsolatos ügyek, mert magánélete már így is több nyilvánosságot kapott, mint szeretné. Így nem csak a pénzügyi adatokat szeretné bizalmasan kezelni, hanem a tanúvallomásokat és a szakértői véleményeket is. 

Depp ügyvédje szerint a színész eleve két változatot küldött át Heardnek a szerződésből, hogy ő választhasson, sőt azt is jelezte, hogy kész bármilyen kompromisszumra vagy változtatásra a szerződéseben, de Heard nagyon határozottan elutasította, hogy aláírja.

Heard minden pénzügyi papírhoz hozzá szeretne férni, nem csak Depp számláihoz, de a bankkivonatokhoz és adó visszatérítési papírokhoz is, hogy a válás során felhasználhassa azokat anyagi követelése megállapításához. Depp ügyvédje egyelőre sok papírnak az átadását megtagadta, mint mondta azért, mert Heard számos olyan dokumentumot kért, ami még a pár házasság kötése előtti időkből származik.

Heard alig egy évvel az esküvő után nyújtotta be a válóperes papírokat, és azóta egy szót sem beszélt Depp-pel, mivel azt állítja, a színész többször bántalmazta, verbálisan és fizikailag is.

Ne maradjon le semmiről!