Batman és Joker még egy kicsit villant az elmebeteg gyilkosokkal

2016.07.11. 09:59

A bemutató előtt még kijött egy új előzetes a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című, őrült szuperhősfilmhez, még egy kicsivel több Batmannel és Jokerrel.

Az eszeveszetten sikeres Marvel legnagyobb konkurense, a DC Comics mindent megtesz, hogy javítson valamennyit a renoméján a Batman v. Superman után, amit gyakorlatilag csak az nem utált, aki nem látta, és még a bevételben sem teljesített olyan jól, mint amiben nyilván reménykedtek. A kudarc után gyorsan visszazavarták a stábot újraforgatni pár jelenetet a következő filmből, a gonosz szuperhősöket bemutató Suicide Squad - Öngyilkos osztagból, hogy viccesebb legyen, mint az erőltetetten komor Acélember vagy a Batman v. Superman, aztán az is kiderült, egy-két visszaemlékezés erejéig Batman is fel fog tűnni  benne, hiszen ő volt gyakorlatilag az egyetlen olyan része a korábbi filmnek, amivel senkinek nem volt semmi baja.

Suicide Squad - Öngyilkos osztag (2016) nemzetközi előzetes #2

Nem csoda, hogy a legújabb előzetes is annyival ad többet az eddigieknél, hogy még egy pár másodperccel többet szerepel benne Batman, és kap még egy-két mondatot Jared Leto Jokere is, aki évek óta a DC egyik legnépszerűbb figurája, nyilván nem függetlenül a tragikusan fiatalon meghalt Heath Ledger korábbi, zseniális alakításától.

A filmet, amiben mindenki kedvenc szuperhőseinek ellenfelei kapnak egy esélyt bűneik jóvátételére, a magyarok augusztus 4-én láthatják. Aztán, úgy tűnik, pár év múlva saját filmben térhet vissza Margot Robbie karaktere, Harley Quinn, aki már az előzetesek alapján elég népszerűnek tűnik ahhoz, hogy a stúdió komolyabban is belefektessen a szőkeségébe.

Ne maradjon le semmiről!