Repülnek a bazmegek az új magyar filmben

2016.09.02. 13:53

A teaser után elkészült a végleges előzetes Gigor Attila legújabb, a Kút című játékfilmjéhez. A nyomozó alkotóinak új filmje szeptember 22-től látható országszerte a hazai mozikban.

kut

Gigor Attila legújabb filmje egy benzinkúton játszódó bűntörténetet mutat be. A történet szerint az osztrák határ közelében a semmi közepén áll egy benzinkút. A környéken nincs élet, ami épp kapóra jön egy vállalkozónak, aki lányok svájci futtatásából él és a tranzitmegállóban nem hívja fel a lányokra a figyelmet. A gengszter megtartotta a kúton dolgozó öreg alkoholistát, Istvánt és két-három hetente a töltőállomás érintésével indítja útnak külföldre a kis háremét. A forró nyári semmittevésbe váratlanul toppan be István rég nem látott fia, akit az anyja hagy hátra a megdöbbent férfinak. Ugyanekkor a legújabb fuvar lerobban a benzinkúton és a Svájcba tartó lányok sofőrjeikkel napokra ott ragadnak Istvánnal és fiával. A Kút főszereplői Kurta Niké, Trokán Nóra, Pokorny Lia, Irma Milovic, Tzafetaas Roland, Kovács Zsolt, Jankovics Péter, László Zsolt, Horváth Csaba, Udvaros Dorottya és Pusztai Ferenc.

Az előzetes alapján egyelőre annyit tudunk elmondani, hogy a film nagyon jól néz ki, illetve rengeteget káromkodnak benne, csak úgy repülnek a bazmegek.

Kút (16) előzetes

A nyomozó rendezőjének új filmje szeptember 22-től látható országszerte a magyar mozikban, Gigor hét év után készített újra nagyjátékfilmet, azóta többek között a Terápia című tévésorozat írásában és rendezésében vett részt.

A nyomozó 2008-ban a Magyar Filmszemlén hat díjat nyert, majd számos nemzetközi elismerést kapott például Karlovy Varyban, Varsóban és Pozsonyban, elnyerve többek között a nemzetközi filmkritikusok FIPRESCI-díját.

A Kút című film forgatásáról itt írtunk.

Ne maradjon le semmiről!