Különös lidércek csapnak le Budapestre

Megérkezett a Spectral előzetese

2016.12.03. 12:01

Ritkán fordul elő, hogy egy látványos akciófilmben feltűnő furcsa, szellemszerű lények pont Budapestet támadnák meg, azonban a Netfflixre hamarosan érkező Spectral pontosan ilyen lesz. A filmet 2014-ben a fővárosban forgatták, többek között az Index szerkesztőségének ablaka alatt is. Most megérkezett az első előzetes, amiből az is kiderül, hogy december 9-től már bárki megnézheti a teljes filmet a Netflixen.

A filmet úgy írják le, mint Szellemirtók és a Sólyom végveszélyben keverékét, ugyanis kommandósok utcai harcban veszik majd fel a küzdelmet a lidércekkel szemben. Budapest utcáiból csatatér lesz, a másfél perces előzetes igyekszik mindenféle akcióból részletet mutatni. Van repülős akció, tankos zúzás és néhány elég jól kinéző felvétel is a Dunáról.  

A főszerepben a 24-ből és a Rubiconból ismerős James Badge Dale látható, mellett feltűnik még Emily Mortimer (Híradósok) és Bruce Greenwood (A folyó, Star Trek) is. A rendezői feladatokat az elsőfilmes Nic Mathieu látta el.

Az némileg szokatlan, hogy a marketing a film bemutatójához képest ilyen későn indul el, ahhoz képest, hogy egy látványos akciófilmről van szó.

Ne maradjon le semmiről!