Woody Harrelson elégedett a Han Solo-film új rendezőjével

2017.07.11. 10:23

"Az erő úgyis velünk van" - nyilatkozta Woody Harrelson, mikor a készülő, új Han Solo-fimről kérdezték. A színész arra reagált, hogy az utóbbi időben rendezőt váltott a film, a Phil Lord-Chris Miller rendezőpárost gyakorlatilag forgatás közben elküldték, és helyettük az egyébként jól bevált Ron Howard fogja rendezni a filmet.

Harrelson egyébként nagyon jóban van Lorddal és Millerrel és korábban azt mondta, ez lesz majd a legjobb Star Wars-film, de a két rendező elképzelése erősen különbözött a Lucasfilm elvárásától, ezért elküldték őket. Harrelson szerint azonban a film így is jó kezekbe került és nem veszélyezteti semmi a jövő májusra tervezett bemutatót.

Lord és Miller négy és fél hónapot dolgozott a filmen, de annyira összekülönböztek Kathleen Kennedyvel, a Lucasfilm elnökével, hogy a cég végül úgy döntött, más rendezővel fejezik be a filmet. Jelenleg még az sem biztos, hogy egyáltalán feltüntetik-e a nevüket a kész film stáblistáján, mert az, hogy forgatás közben távozik a rendező, nagyon ritka eset. Ráadásul a váltáskor a film 75 százalékát már leforgatták. A Lego-kaland és 21 Jump Street rendezői állítólag azt mondták, szélsőséges határidőket kaptak, amik miatt már a forgatás elejétől kezdve, soha nem volt elég idejük egy-egy jelenetre, a kreatív szabadságuk a nullával volt egyenlő.

Kennedy egy közleményt is kiadott a kirúgásról, amelyben azt hangsúlyozta, a kreativitás és a tehetség mellé egy ilyen film rendezőjének arra van szüksége, hogy vezetői képességei is legyenek, amelyekkel száz meg száz embert tud irányítani.

Ne maradjon le semmiről!