Szexuális zaklatásról szól Al Pacino új filmje

2018.02.26. 10:29

Megérkezett Al Pacino legújabb filmjének, a Paternonak az előzetese. Az HBO saját gyártású filmjében a színész Joe Paternot, egy szexuális zaklatási botrányba keveredett amerikai futballedzőt alakít. A filmet Barry Levinson rendezte, operatőre pedig Rév Marcell volt.

Az előzetesből kiderül, hogy a film az utolsó néhány hétre koncentrál, amikor kiderül, hogy Paterno stábjának egyik tagja, Jerry Sandusky, több fiatalkorú gyermeket is szexuálisan zaklatott az évek során. A vezetőedzőt azonnal felelősségre vonják, de Paterno elsőre ugyanúgy megdöbben a vádakon, mint mindenki más. A film másik főszerepét Riley Keough játssza, ő az ügyet felgöngyölítő egyik újságíró. További szerepekben látható még Greg Grunberg, Annie Parisse, Larry Mitchell, és Kathy Backer is.

Rév Marcell legutóbb a Jupiter holdja című magyar film lenyűgöző látványáért volt felelős, idén pedig nem a Paterno lesz az egyetlen olyan amerikai film, amin dolgozott. Korábban írtunk már az A ssassination Nation című filmről, aminek kamerája mögött szintén Rév állt. 

Ne maradjon le semmiről!  • Tippek
  • Árfolyam