Dupla annyit fizettek Dwayne Johnsonnak egy filmért, mint Emily Bluntnak

2018.12.28. 13:39

Emily Blunt és Dwayne Johnson lesz a két egyenrangú főszereplője a Disney Jungle Cruise című filmjének. Mindketten A-listás sztárok egy csomó nagy címmel a hátuk mögött, sőt, Blunt még Golden Globe-díjas is. Mégis kevesebb mint fele annyit fizetett a színésznőnek a szerepért a Disney, mint férfi kollégájának - írja a TMZ.

A pletykalap információi szerint Dwayne Johnson 22 millió dollárt kapott a szerepért, míg Emily Blunt csak 9 milliót, noha ilyen szintű fizetéskülönbséget nem indokolnának a kettejük karrierje közti különbségek, és mindketten ugyanakkora szerepet játszanak el a filmben.

A filmet csak 2020 nyarán mutatják majd be, de a forgatás már befejeződött, Johnson és Blunt a színész Instagram-oldalán posztolt videóban ölelgetik egymást a befejezéskor:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Walt Disney, this one’s for you buddy 💫 It’s very bittersweet to have something so uniquely special come to an end — but myself and my one and only virtuoso, Emily Blunt proudly say, that’s an official wrap of our epic DISNEY’S JUNGLE CRUISE. From deep in my bones, THANK YOU TO EVERYONE who invested their time and talents into making this movie a dream come true. The JUNGLE CRUISE ride was Walt Disney’s proud creation and has gone on to impact generations and bring pure joy and fun to families worldwide. We hope to deliver and make his spirit proud. Until then, I raise a glass of fine tequila 🥃 to my lady, Emily aka “Pants” and our entire production crew, brilliant filmmakers and Disney family... cheers to the adventure of a lifetime. Cheers, to JUNGLE CRUISE. #ALittleDittyBoutFrankAndLily🚢🌴🗺❤️🥃

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

A sztoriról túl sokat még nem lehet tudni, bár gyanús, hogy nem is a hihetetlenül eredeti történet lesz a Jungle Cruise fő vonzereje, mivel a film egy Disneylandben kipróbálható attrakció alapján készült. A vidámpark Jungle Cruise nevű látványosságán a látogatók egy csónakban utaznak végig egy műanyag állatokkal és emberekkel berendezett dzsungel folyóján, miközben a parton hiénák és orrszarvúk által a fára felkergetett szafarizókat és gyereküket hintáztató majmokat nézhetnek, ahogy az ezen a videón is látható (hogy miért jutott eszébe valakinek egy vidámparki attrakcióból filmet forgatni, arra ad némi magyarázatot az, hogy csak ezt az amatőr videót is megnézte már egymillió ember a Youtube-on):

Legutóbb A világ összes pénze című film forgatásáról derült ki hasonló. Ridley Scott rendező Kevin Spacey zaklatási ügye miatt újraforgatta a film egy részét, Spacey helyett Christopher Plummerrel véve fel a botrányba keveredett sztár jeleneteit. Azért, hogy újra meg kellett jelenniük a forgatáson, Mark Wahlberg majdnem másfél millió dollárt kapott, míg színésznőtársa, Michelle Williams mindössze napi 80 dollárt. Az ügyből újabb botrány lett, aminek hatására a színész végül jótékony célra, a nemi alapú diszkrimináció ellen küzdő szervezetnek ajánlotta fel a fizetésének egy részét.

Ne maradjon le semmiről!