Andy Serkis rendezi majd a második Venom filmet

2019.08.06. 13:24

Ugyan nem kapott annyira jó kritikákat, a Venom szép kis bevételt termelt, a jegyeladások bőven fedezték a gyártási költségeket. Nem meglepő, hogy a Sony Pictures Entertainmentnél úgy döntöttek, hogy jöhet a folytatás. Igen, ezúttal is Tom Hardy lesz a főszereplő, de a rendezői székbe más ül majd. Míg az 2018-as filmet Ruben Fleischer jegyzi, a második résznek Andy Serkis lesz a rendezője. A hírt nemrég ő is megerősítette a Twitteren.

Andy Serkis karrierje során rengeteg lényt eljátszott már, ő volt Gollum a Gyűrűk ura trilógiában, illetve A hobbit: Váratlan utazás című filmben, de a Majmok bolygója Caeserjét is ő alakította. Persze nem feltétlenül örül, ha kizárólag ezekkel a szerepekkel azonosítják. 

Csinálhatok én bármit, beszélhetek akármilyen fontos témákról, mondjuk, hogy az új filmem arról szól, milyen fontos lenne egyenrangú felekként tekinteni a kerekesszékbe kényszerült betegekre, mindig lesz valaki, aki azt mondja: oké, de légyszi, beszélj Gollam hangján!

mondta a Zürichi Filmfesztivál beszélgetésén pár hónappal ezelőtt.  

Andy Serkisnek egyébként nem ez lesz az első rendezése, 2018-ban mutatták be például az élőszereplős Dzsungel könyve-filmjét, a Mauglit.