Úgy tűnik, tényleg leáldozott a Jared Leto-féle Jokernek

2020.01.03. 10:59

Bár eddig úgy tűnt, hogy legalább egy rövid jelenet erejéig benne lesz Jared Leto Jokere a Ragadozó madarak (Birds of Prey) című DC-képregényfilmben, de ha lehet hinni a főszereplő Margot Robbie-nak, Letónak ebben a filmben sem osztottak lapot.

joker
Fotó: outnow.ch

Korábban kijött egy fotó a Ragadozó madarak című, Az Igazság Ligája világában játszódó, az Öngyilkos osztag női főszereplőjéről, Harley Quinnről szóló Ragadozó madarak forgatásáról, amelyről úgy tűnt, a film megmutatja majd Quinn és pasija, Joker szakítását valamiféle flashback formájában, mivel a film már a Joker nélküli Quinnről szól majd.

A főszereplőt játszó Margot Robbie most azonban interjút adott a Varietynek, amelyben kijelenti:

Jared Leto Jokere egyetlen pillanat erejéig sem fog szerepelni a filmben.

Letóra alaposan rájár a rúd, talán nem függetlenül attól, hogy iszonyatosan rosszul, túlaffektálva játszotta el Jokert az Öngyilkos osztagban, és üvöltött a vászonról, hogy semmi más nem jár a színész fejében, mint megfelelni a Heath Ledger korábbi alakítása miatti felfokozott elvárásoknak. James Gunn ugyanis nemrég beszélt arról, hogy "egyáltalán nem lenne furcsa", ha kihagyná Jokert a következő Öngyilkos osztagból, előtte pedig az derült ki, hogy Leto nemcsak "dühös volt és kirekesztve érezte magát", amiért a nem a DC-filmek hagyományaira épülő, új látásmódú Jokerben senki nem gondolt rá a főszerep kapcsán (amit Joaquin Phoenix játszott el), de különböző módszerekkel megpróbálta megfúrni azt is, hogy a film egyáltalán elkészülhessen nélküle. Leto persze tagadja az utóbbi vádat.

A Ragadozó madarakat február 6-án mutatják be Magyarországon, az előzetesét itt lehet megnézni:

Ne maradjon le semmiről!