Jared Leto csak most értesült a koronavírusról

2020.03.17. 18:30 Módosítva: 2020.03.17. 22:23

A Big Brother Germany tizenharmadik évadának játékosain kívül akadt még valaki a világban, aki nem értesült a koronavírus-járványról. Ő nem más, mint Jared Leto, az Öngyilkos osztag és a Szárnyas fejvadász 2049 Oscar-díjas színésze. Leto az elmúlt tizenkét napot néma csendben meditálva töltötte a sivatagban. A meditációja során sem telefont, sem más kommunikációs eszközt nem használt, így semmilyen hír nem jutott el hozzá a külvilágból.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

*

JARED LETO (@jaredleto) által megosztott bejegyzés,

A tizenkét napos elvonulás végén értesült csak a világméretű járványról. Ahogy Instagramján beszámol, egy teljesen más világba lépett ki, mint amiből elvonult. Egy olyan világba, ami örökre megváltozott. Mindenesetre pozitív energiát küld mindenkinek, és azt kéri, hogy mindenki maradjon otthon, és maradjon biztonságban.

Az elmúlt napokban több filmsztár jelentette be, hogy koronavírussal fertőződött meg, többek között Tom Hanks és felesége, Rita Wilson, Idris Elba, a korábbi Bond-lány, Olga Kurylenko és a Trónok harca Óriásölő Tormundját alakító Kristofer Hivju is.

Soha nem látott fejlesztések, vagy hatalomátvétel?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, és vannak, akik az Indexet olvassák! Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!