A mozikból kiebrudalt Vin Diesel bemászik az otthonokba

2020.03.18. 21:48

A Sony Pictures március 24-én elérhetővé fogja tenni digitális platformokon a Bloodshot című akciófilmet, ami a koronavírus egyik első mozis áldozata volt. A Vin Diesel főszereplésével készült képregény-adaptációt március 12-án mutatták be Magyarországon, egy nappal később pedig az Egyesült Államokban, pár nappal azelőtt hogy elkezdték volt hivatalosan is bezárni a mozikat. De a teljesítménye pénzügyi szempontból borzasztó volt, Amerikában a bevételi lista harmadik helyére kúszott fel egy katasztrofális eredményű hétvégén.

Szerdán azonban bejelentette a Sony Pictures, hogy a film március 24-től megvásárolható lesz, írja a Deadline. A Sony nem az egyetlen cég, ami úgy döntött, hogy a járvány miatt elmaradt, vagy pocsék számokat produkáló filmjeit inkább az interneten árulja, a Universal és a Warner is úgy döntött, hogy ezt a megoldást választja, az utóbbi ráadásul egy olyan filmmel, amit majd csak áprilisban fognak bemutatni. Erről itt írtunk hosszabban cikket.

A részben Magyarországon is forgatott Bloodshot egy szuperkatonáról szól, akit Vin Diesel alakít. És azért szuperkatona, mert felturbózták a szervezetét mindenféle nanorobottal, amik azonnal kijavítják a sérüléseit, akármennyire súlyosak is. De persze a főnökei megpróbálják simlis dolgok elintézésére használni, amit Vin Diesel szokásához híven nem néz jó szemmel.

A Bloodshotot 19,99 dollárért lehet majd megvásárolni. Egyelőre nem tudni, hogy Magyarországon is kapható lesz-e, március 24-én kiderül.