Sokat javult Tom Hanks és Rita Wilson állapota

2020.03.23. 10:23

"Két héttel az első tüneteink jelentkezése után Rita Wilson és én jobban vagyunk" – adott újabb hírt felesége és saját állapotáról Tom Hanks a legfrissebb Facebook-bejegyzésében.

A 63 éves színész szerint a képlet egyszerű: aki karanténba vonul, otthon marad, nemcsak hogy nem adja át senkinek a betegséget, hanem valószínűleg el sem kapja azt.

El fog tartani egy darabig, de ha vigyázunk egymásra, segítünk, ahol tudunk, és kicsit háttérbe szorítjuk a saját kényelmünket, ez is el fog múlni

– írja Hanks a posztban.

A házaspár március 12-én jelentette be az Instagramon, hogy egy ideje mindketten fáradtnak és betegnek érezték magukat, továbbá izomfájdalmaik is voltak, ezért koronavírustesztet végeztek rajtuk, amelyek eredménye mindkettőjük esetében pozitív lett.

Tom Hanks-et és feleségét, Rita Wilsont a múlt héten engedték ki a kórházból, azóta házi karanténban lábadoznak az ausztráliai Queenslandben. A színész egy Elvis Presley-film forgatása miatt érkezett Ausztráliába, amelyben a sztár menedzserét, Tom Parker ezredest fogja alakítani.

Ne maradjon le semmiről!

Durva influenza vagy veszélyes világjárvány?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik,
És vannak, akik az Indexet olvassák!
Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!