Millie Bobby Brown kész elengedni Tizit

2023.08.17. 20:20
A 19 éves brit színésznő azt állította, felkészült, hogy befejezze a világhírű Stanger Things sorozatot, és maga mögött hagyja Tizenegy szerepét. A hamarosan érkező ötödik és egyben záró évad méltó befejezése lesz élete ezen különleges időszakának.

A 2016-ban premierelő és azóta világhírnek örvendő Stranger Things-sorozat egyik főszereplője, Millie Bobby Brown kész elengedni a sorozatot és ezzel lezárni egy jelentőségteljes fejezetet az életében – írja a CNN.

Ez olyan, mint amikor elballagsz a középiskolából. Persze nagyon hálás vagy az ott töltött évekért, de készen állsz, hogy kibontakozz, és a saját történetedet valósítsd meg

– fogalmazott a színésznő.

A sorozat záró évadának forgatása jelenleg szünetel a folyamatban lévő színészsztrájkok miatt.

A szemtelenül fiatal világsztár már több sikerfilmben is szerepelt, köztük a Netflix által gyártott Enola Holmes-filmekben, ahol Sherlock eszes húgát eleveníti meg, továbbá a Godzilla-filmekben is felbukkant. 

Millie-nek nemcsak a karrierje ível felfelé, de a magánélete is elég pörgősen alakul. Ahogy korábban az Index is megírta, a színésznőt idén tavasszal jegyezte el Jake Bongiovi, a világhírű zenész, Jon Bon Jovi fia.

2021 óta alkotnak egy párt, és úgy érzik, készen állnak összekötni az életüket.