Botrányba fulladt Sophie Turner és Joe Jonas válása

2023.09.22. 15:09
Csúnyán elmérgesedett a válófélben lévő házaspár kapcsolata. Sophie Turner pert indított Joe Jonas ellen, amiért jogtalanul tartja magánál két gyermeküket.

Ahogy beszámoltunk rólanégy év házasság után elválik Sophie Turner és Joe Jonas. A válókeresetet a Jonas Brothers énekese adta be. A hivatalos iratokban a házasság „helyrehozhatatlan megromlását” nevezték meg.

A Trónok harca sztárjának 2020-ban született meg az első, majd 2022-ben a második gyermeke Joe Jonastól. Bár úgy tűnt, hogy a két kicsit közösen nevelik majd, a legújabb sajtóértesülések szerint Sophie Turner beperelte férjét, mivel szerinte jogtalanul tartja magánál a gyerekeket.

A beadvány szerint Joe Jonas augusztus óta nem adja vissza közös lányaikat – számolt be a CNN.

Sophie Turner bírósági úton követeli, hogy férje vigye vissza a gyerekeket Angliába.

 

A lap szerint a házaspár korábban megállapodott, hogy Angliában alakítják ki a közös otthonukat. Sophie éppen filmet forgatott, ezért ideiglenesen megengedte férjének, hogy a gyerekeket magával vigye. A színésznő ebben a hónapban tért volna vissza a kicsikkel Angliába, de állítása szerint Joe szándékosan visszatartja a lányok útleveleit.

A bírósági keresetben azt is kifogásolta Sophie Turner, hogy a médiából kellett megtudnia, hogy Joe beadta a válási papírokat.

A Jonas Brothers énekesének szóvivője elutasította a vádakat, emellett úgy látja, hogy mivel a gyerekek „az Egyesült Államokban születtek, ezért amerikai állampolgárok.” Hozzátették, hogy  Jonas kész megegyezni annak érdekében, hogy békésen, felváltva nevelhessék fel a kicsiket.