Újabb hírek érkeztek a csípő- és combcsonttörést szenvedett Sophia Lorenről

2023.09.25. 16:17
Csípőműtét után lábadozik a 89 éves Sofia Loren olasz filmcsillag, miután szombaton genfi otthonában elesett és törést szenvedett.

Ahogy az Index beszámolt róla, a 89 éves Sophia Loren csípőjét és a combcsontját is eltörte, amikor elesett fürdőszobájában. A színésznő fiai, Carlo és Edoardo Ponti édesanyjuk mellett vannak a kórházban.

Sikeresen megműtötték, rövid lábadozás után rehabilitáció következik. (...) Szerencsére minden a legjobban alakult és a Signora rövidesen ismét velünk lesz

– közölte az MTI Sophia Loren szóvivőjének nyilatkozatát. A hírt a sztár nevét viselő és a tulajdonában lévő étteremlánc Facebook-oldalán tették közzé. 

Az olasz film aranykorának legendája, aki szeptember 20-án töltötte be a 89. évét, mintegy 90 filmben játszott, munkásságát két Oscarral, Cannes-ban pedig a legjobb női alakításért járó díjjal ismerték el.

Sophia Loren 1957-től Hollywoodban a kor legnagyobb színészeivel forgatott: Anthony Quinn, Clark Gable, Marlon Brando, Cary Grant, Peter Sellers, John Wayne és Frank Sinatra partnere volt.

Utoljára 2020-ban szerepelt a mozivásznon a Romain Gary Előttem az élet című regénye alapján készült filmben, fia, Edoardo Ponti rendezésében. 2021-ben a legjobb színésznőnek járó César-díjat nyerte el alakításával.