Már forgatják a Stranger Things 5. évadát

2024.01.09. 09:49
Hivatalosan is elkezdődött a Stranger Things 5. évadának forgatása. A Netflix sikersorozatának utolsó évada hamarosan elérhető lesz a streamingplatformon.

Az írósztrájk miatti csúszás után a Stranger Things ötödik és egyben utolsó évadának forgatása hivatalosan is megkezdődött. A pillanat megünneplésére a Netflix egy fotót is közzétett a szereplőkről – írja az  IGN .

Bár ennél többet jelenleg nem tudtunk meg a várva várt évadról, ez a hír nagy mérföldkő a 2016-ban indult sorozat számára.

A posztolt fotón látható többek közt Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, David Harbour, Winona Ryder, Cara Buono, Joe Keery, Amybeth McNulty és Linda Hamilton is.

A Terminátorból ismert Linda Hamilton még 2023 júniusában csatlakozott a stábhoz, és most először láthatjuk őt a csapat többi tagjával együtt.

A karakteréről azonban még mindig nem tudunk semmit.

A Netflix korábban az 5. évad forgatókönyvének legelső sorait is felfedte, és azt is, hogy az első epizód címe „Chapter One: The Crawl” lesz.

A Stranger Things ötödik és egyben utolsó évadának forgatását már tavaly el kellett volna kezdeni, de az írósztrájk miatt minden leállt.