Minden eddigi nézettségi rekordot megdönthet a Demjén-film

2024.09.04. 13:53
A télen kerül mozikba a Hogyan tudnék élni nélküled? című film. Nemrég jelent meg az alkotás hivatalos előzetese, amely máris olyan nézettséget produkált, mint semelyik másik magyar beharangozó.

Közeledünk a Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés-romantikus vígjáték bemutatójához. A film Demjén Ferenc dalait tartalmazza majd, és már most hatalmas érdeklődés és várakozás övezi.

A gigaslágereket tartalmazó alkotás még meg sem jelent, máris rekordot döntött, ugyanis először fordult elő, hogy egy magyar film előzetese egy hónap alatt átlépje az egymilliós nézettséget a YouTube-on. 

Négy hónappal ezelőtt megjelent egy videóklip is, amelyben a szereplőgárda az El kell, hogy engedj című dalt adja elő. A Marics Petit, Ember Márkot, Kirády Marcellt, Brasch Bencét és Medveczky Balázst felsorakoztató beharangozót azóta több mint 795 ezren tekintették meg. 

A szereplőgárdáról Kirády Attila producer korábban azt nyilatkozta az Indexnek, hogy a főszereplők, Ember Márk és Törőcsik Franciska, a fiatal színészgeneráció kiemelkedő képviselői, de érdekes színfolt lesz az egyik legkedveltebb mai énekes, Marics Peti szereplése is, ugyanis kiderült, hogy nemcsak tehetséges zenész, hanem ügyes színész is.

A filmet várhatóan 2024. december 12-én mutatják be a mozikban, és minden esély megvan rá, hogy a jegypénztáraknál is komoly sikereket érjen el.