Reggeli hírmorzsák - Lindsay Lohan megihlette a pornóipart

2007.08.12. 09:39
Lindsay Lohan botrányos életvitele (letartóztatások ittas vezetés, kokain birtoklása, lejárt jogosítvány, stb. miatt) megihlette a pornófilmeseket is, írja a tmz.com pletykaoldal. A „Lindsay HoHand: Get Out Of My Fucking Way”-t ugyanaz a cég gyártaná, ami már forgatott pornót Britney Spearsről (Britney Rears) és Jennifer Lopezről (J Ho) is. Akik számára a kerettörténet is fontos, nem csak a csöcsök: a pophercegnőt (Paulina James), aki énekelni nem tud, de bajba keveredni annál inkább, lemeszelik a rendőrök ittas vezetés miatt - aztán meg azt csinálják vele, amit Bánó András szerint ilyenkor szokás.

A Warner fejesei, megirigyelve a Die Hard 4 és a Rocky Balboa sikerét, állítólag már tárgyalnak Mel Gibsonnal a Halálos Fegyver 5-ről. A moviehole.net szerint a korábbi négy rész rendezőjének, Richard Donnernek még forgatókönyv-ötlete is lenne egy új, nevetgélve lövöldözős cop-buddy filmhez. Így már csak Danny Glover beleegyezése kell, hogy Riggs és Murtaugh csatlakozhasson Indiana Jones és Rambo mellé, a nyolcvanas-kilencvenes évek feltámasztott akcióhőseinek csapatába.


A Forbes számítgatásai szerint Matt Damon és Jennifer Aniston sztárgázsija az, amit zokszó nélkül kipengetnek a producerek, hiszen a többszörös megtérülés biztos, akár egy Star Wars újrakiadás. A malacképű Bourne ügynök esetében például minden egyes rá költött dollár után 29 jön vissza. Előkelő helyen végzett Brad Pitt és Johnny Depp is, pontos számítások és dollárjel-hegyek errefelé.