Robert de Niro és Al Pacino ellustult, dobták a Sin City rendezőjét

2007.10.18. 10:31
  • Francis Ford Coppola meglepő kirohanást intézett Robert de Niro és Al Pacino ellen: „Már a Keresztapa után sem éreztem, hogy hajlandóak lennének áldozatot hozni egy jó szerepért, és ma már egyáltalán nem látom bennük az elhivatottságot arra, hogy valami igazán jót szeretnének csinálni. Lusta disznók” – jelentette ki a rendező, miután kifejtette, milyen lendülettel állt neki anno a filmezésnek a színészpáros. (via cinematical)

  • Bármennyire is boldog Robert Rodriguez új szerelmével, Rose McGowannal, a Universal stúdió állítólag a színésznő miatt szállt ki a rendező most készülő filmjéből, a Barbarellából. A Sin City rendezője előző filmjének, a Planet Terrornak a forgatásán szedte fel a filmben géppuskalábú bérgyilkost alakító nőt, majd otthagyta érte a feleségét és öt gyerekét. „Elég kínos a helyzet – nyilatkozta egy stábtag. – Senki nem hisz abban, hogy Rose el tudná vinni a filmet, de Robert nem hallgat senkire.” (A film 68-as eredetijében Jane Fonda alakította a dögös űrpilótát.) Rodriguez kitart amellett, hogy a stúdiónál nem a szereplőválasztás, hanem a tervezett százmillió dolláros költségvetés verte ki a biztosítékot. McGowan egyébként a Bűbájos boszorkák című tévésorozat 112 epizódjában alakította a kissé frusztrált boszit, és ezen a képen exbarátjával, Marylin Mansonnal jelent meg. (via New York Observer
  • Négy hónap munka után befejezték a negyedik Indy-film forgatását. Ennek örömére egy újabb fotó került elő a kalandornak öltözött Harrison Fordról, amint szivarozva kilép a lakókocsijából. Egy kerítés fedezékéből pedig valaki lefilmezte, ahogy Ford a favágóinges George Lucasszal teázgat a forgatás egyik szünetében. Csak a kamerát nem sikerült rendesen kitámasztania. (via slashfilm)
  • Beindult a Magyarországon forgatott szuperhősmozi, a Hellboy 2 webszájtja, ahová felkerültek a rendező, Guillermo del Toro rajzos vázlatai, egy kurta blogbejegyzés tőle, és Abe Sapien is bejelentkezik a paranormális nyomozók főhadiszállásáról. (via Slashfilm)