Árpád
-2 °C
4 °C

Robert de Niro és Al Pacino ellustult, dobták a Sin City rendezőjét

2007.10.18. 10:31
  • Francis Ford Coppola meglepő kirohanást intézett Robert de Niro és Al Pacino ellen: „Már a Keresztapa után sem éreztem, hogy hajlandóak lennének áldozatot hozni egy jó szerepért, és ma már egyáltalán nem látom bennük az elhivatottságot arra, hogy valami igazán jót szeretnének csinálni. Lusta disznók” – jelentette ki a rendező, miután kifejtette, milyen lendülettel állt neki anno a filmezésnek a színészpáros. (via cinematical)

  • Bármennyire is boldog Robert Rodriguez új szerelmével, Rose McGowannal, a Universal stúdió állítólag a színésznő miatt szállt ki a rendező most készülő filmjéből, a Barbarellából. A Sin City rendezője előző filmjének, a Planet Terrornak a forgatásán szedte fel a filmben géppuskalábú bérgyilkost alakító nőt, majd otthagyta érte a feleségét és öt gyerekét. „Elég kínos a helyzet – nyilatkozta egy stábtag. – Senki nem hisz abban, hogy Rose el tudná vinni a filmet, de Robert nem hallgat senkire.” (A film 68-as eredetijében Jane Fonda alakította a dögös űrpilótát.) Rodriguez kitart amellett, hogy a stúdiónál nem a szereplőválasztás, hanem a tervezett százmillió dolláros költségvetés verte ki a biztosítékot. McGowan egyébként a Bűbájos boszorkák című tévésorozat 112 epizódjában alakította a kissé frusztrált boszit, és ezen a képen exbarátjával, Marylin Mansonnal jelent meg. (via New York Observer
  • Négy hónap munka után befejezték a negyedik Indy-film forgatását. Ennek örömére egy újabb fotó került elő a kalandornak öltözött Harrison Fordról, amint szivarozva kilép a lakókocsijából. Egy kerítés fedezékéből pedig valaki lefilmezte, ahogy Ford a favágóinges George Lucasszal teázgat a forgatás egyik szünetében. Csak a kamerát nem sikerült rendesen kitámasztania. (via slashfilm)
  • Beindult a Magyarországon forgatott szuperhősmozi, a Hellboy 2 webszájtja, ahová felkerültek a rendező, Guillermo del Toro rajzos vázlatai, egy kurta blogbejegyzés tőle, és Abe Sapien is bejelentkezik a paranormális nyomozók főhadiszállásáról. (via Slashfilm)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?