Reggeli hírek: Will Smith-t feldarabolták, a gumiszörnyek meg visszatérnek

2007.12.14. 09:34
  • Sok kis részletet nézhetünk meg a színész legújabb filmjéből, a posztapokaliptikus I Am Legendből a Yahoon. Újabban divat lett, hogy a hollywoodi stúdiók bélyegméretben ugyan, de legálisan elérhetővé teszik a legjobb jeleneteket (mint legutóbb az AVP2 nyitányát). Így nem kell rossz minőségű, moziban felvett kalózvideókra nyálcsorgatnunk, amit a stúdiók másnap már le is vetetnek a fájlmegosztó oldalakról. A Legenda vagyok című posztapokaliptikus lidércnyomás elején Will Smith még vígan száguldozik tűzpiros sportautójával a kihalt utcákon, aztán meg a kádban próbál elbújni a vírusfertőzött zombik elől, akik fel akarják darabolni. A trailert és a plakátot nemrég ide raktuk ki, a magyarországi premier január 3-án lesz. (via yahoomovies)
  • Új Dark Knight plakát került került fel a netre, ezen a Denevérember egy ablakból nézi a Szárnyas fejvadász díszleteit idéző Gothamet. A rendező, Christopher Nolan imádja a kivilágított nagyvárosok látképét, de Hongkongban a nagy energiafogyasztás és környezetvédők tiltakozása miatt nem készíthetett ilyen felvételeket. Az új plakát XXL-es méretben itt látható, a korábbi (Joker falfirkája) pedig itt. Bemutató július 18-án. (via slashfilm)

  • Steve Norrington rendezi az 1981-es, gumiszörnyeket felvonultató Titánok harca remake-jét. A maszkmesterből lett direktor korábban két Alien-filmben is habszivacs rémségeket készített, rendezőként a Penge-trilógia első részét, és az Alan Moore-képregényhez képest bűnrossz Szövetséget jegyzi. Az eredeti Titánok harca a másolt videókazetták korának egyik legnépszerűbb kosztümös-fantasyje volt. A Warner tervei szerint a remake 2010-re készülne el, a producer Basil Iwanyk lesz. Travis Beacham forgatókönyvének átírására azt a Lawrence Kasdant kérték fel, aki az Elveszett frigyláda fosztogatóit és A Jedi vissztatért is jegyzi. Rendezőként korábban szóba került már Sam Raimi és Robert Rodriguez is, de ők egyéb elfoglaltságaik miatt nem vállalták el a munkát. (Raimi filmtervei között olyanok szerepelnek, mint az Átok 3, egy újabb Evil Dead, és a No Man's Land című sci-fi, Rodriguez pedig a Barbarella és a Machete után végre nekilát a Sin City 2-nek). (via Variety)