Elkészülhet a Halálos fegyver 5.

2008.08.07. 10:25
  • A comingsoon értesülései szerint Shane Black elkészült a Halálos fegyver 5 forgatókönyvével, amiben a két zsaru, Riggs és Murtaugh egy utolsó utáni bevetésre indulnak, mielőtt nyugdíjba vonulnának. A korábbi részek producere, Joel Silver is szívesen folytatná a történetet (mivel a négy film összesen 897 millió dollár bevételt termelt), de Mel Gibson és Danny Glover válaszára még várnunk kell. A Halálos fegyver első része 1987-ben, a negyedik pont tíz éve, 1998-ban került a mozikba. (via comingsoon.net & slashfilm)
  • Kevin Smith megnyerte a pert a Motion Picture Association of America ellen, ami a Zack and Miri Make a Porno című filmnek NC-17 besoroláslt akart adni. A rendező vígjátéka R kódot kapott, tehát nyugodtan lehetnek benne kivillanó mellek. Ilyenkor sajnáljuk csak igazán, hogy Rosario Dawson nem akart szerepelni a filmben. (via Variety)
  • Meryl Streeep alakítja a főszerepét a Holiday és a Minden végzet nehéz című filmeket jegyző Nancy Meyers legújabb romantikus projektjének, amit februárban kezdenek el forgatni. A címet még nem tudni, a szerepről is csak annyit, hogy két férfi között vergődik majd a Mamma mia sztárja. (via Comingsoon)

  • Tarantino a második világháborús projektjének, az Inglorous Bastards baseballütős nácivadász szerepére a Motel rendezőjét, Eli Rothot kérte fel, ahogy B.J. Novak, az Office szereplője is a csapat tagjának mondhatja magát Leonardo DiCaprióval ellentétben, aki azért esett ki, mert a QT igazi németet szeretne a helyére. Ősszel elkezdenének forgatni Európában, Brad Pitt még tárgyalásban áll. (via Slashfilm)